Számmisztika - Mi a sorsciklus?

Mi a sorsciklus?

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

A történelem ismétli önmagát? Mit jelent a sorsciklus a numerológia tudományában?

A sorsciklus mindig 18 évet ölel fel. Ami 18 évvel ezelőtt történt szoros összefüggésben áll a jelennel; ehhez hasonlóan, ami 17 évvel ezelőtt történt összefügg azzal, ami jövőre fog történni.

Ennek a rendszernek a hátterében a 9-es szám áll, melynek egyedi sajátossága, hogy sokszorosai számjegyeit összeadva mindig 9-et kapunk.
Amennyiben bárki, aki szeretne ennek a módszernek a segítségével többet tudni a jövő lehetséges eseményeiről, mindenképpen részletesen végig kell gondolnia a régmúlt eseményeit.

Megtörtént példa: 1998-ban egy 60 év feletti kedves asszony szeretett volna az 1999-es évről információkat, a sorsciklus számítási módszerének segítségével; azonban sehogy sem sikerült összeszedni az 1980-ban történt eseményeket. Úgy gondoltam nem a rossz memória az oka, hanem az, hogy azok a dolgok, amik 18 évvel ezelőtt történtek, már semmilyen befolyással vagy hatással nincsenek a jelenre. Azt javasoltam kérdezze meg családtagjait, barátait vagy ismerőseit, ők mire emlékeznek. Nos néhány napon belül rengeteg információt gyűjtött össze, így már nem volt nehéz dolgunk.

Az ő 1980-as éve eléggé mozgalmas volt, azonban igazán lényeges dolgok nem történtek; egy kivétellel: munkahelyet változtatott, ahol jelentősen jobb körülmények között dolgozhatott. Nos, abban biztosak lehettünk, hogy 1999-ben is vár rá egy kellemes fordulat, sőt abban is biztos voltam, hogy szakmailag... Bár el nem utasította ezt a lehetőséget, azonban nyugdíjba vonulása után nem tudta elképzelni, milyen fordulat következhetne be ezen a téren. Nos nem sokkal az újév után felhívott, s örömmel mesélte, hogy visszahívták régi munkahelyére, - igaz, csak heti egy munkanapra – tanácsadónak. Azonban ez az ajánlat jelentős változásokat hozott életébe: mind anyagilag, mind erkölcsileg, mind pedig szakmailag...


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház