Számmisztika - Milyen kapcsolat van az asztrológia és a numerológia között?

Milyen kapcsolat van az asztrológia és a numerológia között?

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

E két tudományág több szállal is kapcsolódik egymáshoz. Tulajdonképpen, ahogy megismered a numerológia rejtelmeit, észre fogod venni, hogy személyes sorsszámod alapján való jellemzés hasonló az asztrológiai jegyedhez tartozó karakterisztikához.

Asszociációs rendszerükben szintén közös, hogy a szakemberek születési dátumot veszik alapul a személyiségre való következtetéseikhez. Az ötös sorsszámmal rendelkező személyek hajlamosak a gyors hangulatváltásra és mindig érdekli őket minden új információ, nem is szólva a pletykákról. Ez az elemzés igen hasonlít az Ikrek jegyűek karakterisztikájához.

Hasonlóságok az asztrológia és a numerológia között


Sok ember fogja tehát úgy érezni, hogy a személyes sorsszámához tartozó szám vibrációja sokban hasonlít majd az asztrológiai jegyéhez is. Ha egy négyes számmal rendelkező ember Bika jegyű a zodiákus szerint, akkor meglepő hasonlóságokat fog felfedezni, - de kifejezetten gyakori a fordított eset is. A Bikák gyakran szembetalálkoznak a négyes számmal. Mind a két tudományág szerint ugyanis ez a személy stabilitás után vágyik és inkább konzervatív jellemnek mondható.

Sok numerológus készíti el egy-egy személy asztrológiai és számmisztikai jellemzését is, összevetés céljából. Ez tulajdonképpen érthető is, ha figyelembe vesszük, hogy sokkal több ember számára ismert és könnyebben elérhető az asztrológia, mint a számmisztika, és szinte mindenki kívülről fújja a zodiákus összes jegyét. Mindjárt másképpen hangzik, ha egy numerológus azt mondja: "a személyes sorsszámod négyes, emellett a Napjegyed Rák, így igen segítőkész és támogató vagy másokkal szemben."

Nincs is semmi hiba abban, hogy kombináljuk e két tudományt, hisz mind a kettő foglalkozik számokkal és azok hatásával az ember fizikai és szellemi létére élete során. Egy asztrológus is használja a számokat, pl. hányadik asztrológiai ház, hányadik fok, stb., illetve legkézzelfoghatóbban a születési dátumok elkérésekor. Mindkét tudományág alapvetően képes megjövendölni egy személy életútját, a gyengeségeit, erősségeit és hajlamait is egyben.

Egyediségek az asztrológiában, illetve a numerológiában


Remek dolog az, hogy lehetőség van felfedezni az emberek bizonyos dolgokhoz való viszonyát, vagy azt, mely dolgok, események vagy kapcsolatok fontosak számukra, - mindezt a numerológia segítségével, úgy, hogy használjuk a születési nevet, a születési dátumot. Meghatározható valaki szerencseszáma is, jóval egyszerűbben, mint az asztrológia segítségével. Az asztrológia viszont, ha percre pontosan ismert a születési dátum, sokkal részletesebb képet tud adni a személyes célokról, tendenciákról és a személyiségről. Mindkét tudomány igen hasznos és érdemes rá, hogy elsajátítsuk az alapjait és odafigyeljünk a tanácsaikra.

Még többet szeretnél tudni? Kérdezz!

bellastudio@ezoterikus.hu
.
.
.
.

Személyes konzultáció esetén látványos táblán történik a névelemzés és a párkapcsolati névelemzés.

Próbáld ki, hívj még ma időpontért!

Tel: 06 20 467 59 56

Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház