Számmisztika - Milyen kockázatokkal jár a névváltoztatás? Jó, ha tudod!

Milyen kockázatokkal jár a névváltoztatás? Jó, ha tudod!

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

A nyugati kultúrákban bevett szokás, hogy az esküvő alkalmával az egyik házastárs, - legtöbbször a nő, - felveszi párja családnevét. Az esküvő és a családnév változtatása fontos lépés. De vajon a numerológia szempontjából okos döntés ez?

A névfelvétel akár akarjuk, akár nem, arról ad tanúbizonyságot a másik számára, hogy most már valóban hozzá- és összetartozunk. Sok numerológus még egy lépéssel továbbhalad az analizálásban, s úgy vélik, ily módon elveszítjük önmagunk egy részét is, legalábbis a numerológiai identitásunk egy részét. Természetesen a házasság során mindenképpen megváltozik az életünk természetes módon is, - ekkor kezdjük meg felépíteni személyiségünk következő lépcsőjét. Viszont a numerológusok mégiscsak úgy tartják, hogy a nő a név átvételével felveszi házastársa családjának és egész családfájának energiáját, vagy akár a karmáját is! A felmenők megkezdik hatalmuk alá vonni őt, akárcsak férje is, - természetesen nem feltétlenül a negatív értelemben.

Ha már névfelvételről gondolkodik egy pár, érdemes latba vetni, hogy melyik név tűnik kecsegtetőbbnek! Ha valaki például elismerésre tett szert saját, vele született nevével, tarthat tőle, hogy párja neve negatívan hat majd rá… - gondolkodjunk, a kétely nem jogos? Ha egyik fél sem különösen büszke a nevére, akkor nem árt elgondolkodni róla, hogy egyáltalán van-e értelme felvenni bárkinek is egy másik nevet!

A numerológia tudománya úgy tartja, hogy minden ember és dolog épp olyan nevet visel, amilyet kell. Talán nem kedveled a szüleid választotta keresztnevedet, de ez a név akkor is pont az, aminek lennie kell. Ugyanez az okfejtés érvényes a házassági névre is! Ha egy nő képes elkötelezni magát egy férfi mellett egy egész életre, akkor a név, mely jelzi ezt a köteléket, alkalmazkodni fog a személyiségéhez is. Sőt, talán még jutányosabb, előnyösebb, eredményesebb is lesz az számára!

Most vessünk egy pillantást a két típusú névváltoztatásra: az egyik az ún. organikus névváltoztatás. Ide tartoznak a becenevek, felvett nevek, melyek az élet során ráragadnak valakire. Egy személy művészneve szintén idetartozik, de az is, ha a házasság után vesszük fel valaki más nevét.

Az ún. mesterséges névváltoztatás viszont manipulatív lehet: ha például egy numerológus ajánl számodra egy nevet, mely sikerre visz majd téged, esetleg nagyobb vagyonhoz segít majd, - alaposan gondolkoztasson el! Valóban akarod-e? Mindig legyen több alternatíva, ne fogadd el azonnal az első javaslatot!

A numerológia tudománya mindenképpen azt tanácsolja, hogy számold ki a nevedhez és az esetleges házassági nevedhez tartozó számvibrációkat, hogy tiszta képet kaphass arról, a változtatás jó hatással lesz-e rád! A legjobb döntést akkor hozhatod meg, ha minden alternatívát figyelembe veszel, s nem csak azt veszed górcső alá, milyen lenne az új neved, s a vele járó számváltozások, hanem vedd figyelembe közben érzelmeidet és gondolataidat a partneredről, a házasságról, a partnered családjáról és arról, hogy fel akarod-e adni a saját nevedet! Akárhogy is dönts, a számok együtt dolgoznak majd veled/neked, mivel valószínű, hogy azt a számot és nevet kapod majd, mely neked rendeltetett!

Az új neved csodát tehet, azonban rombolhat is!

Ha viszont szakember segítségét szeretnéd kérni a biztos siker érdekében, hívj és kérj időpontot személyes konzultációhoz! Ne borítsd fel az életed egy elhibázott névváltoztatás miatt! Dönts jól, hisz a neved Te magad vagy!

Esküvő? Válás? Megszabadulás a múlttól? Dönts jól, ne hamarkodd el!

Bejelentkezés személyes konzultációra: 06 70 311 61 25 (Nóra)


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház