Hogyan varázsolj szerelmet a Hold segítségével?

Szerző: Elixír magazin
Forrás: Freespirit.hu

Címkék: 

Lángra lobbanthatod az érzelmeket, felélesztheted a kihűlőben lévő kapcsolatokat, ha figyeled a Holdat és bevetsz néhány varázslatos praktikát!

A Hold a női energiák egyik legerőteljesebb képviselője. Gondolj csak bele, ha mozgásba hozza a tengereket és irányítja az ár-apály váltakozását, akkor miért ne segíthetne Neked is abban, hogy mozgósítsd a szenvedélyt, amit megérdemelsz!

Telihold

Ez a holdállás elsősorban azoknak kedvez, akik szeretnék intenzívebbé tenni, elmélyíteni az érzelmeket. Ügyelj arra, hogy csak akkor vesd be az alábbiakat, ha a dolgok alapvetően is rendben zajlanak, mindössze egy kis rásegítésre van szükség. Ha ugyanis problémákkal küzdötök, megvan a veszélye annak, hogy a negatív erők is felerősödjenek. Győződj meg tehát arról, hogy minden rendben zajlik-e a kapcsolatban! Cseppent a kezedbe egy kevés mirtusz és egy pár csepp rózsaolajat, majd simíts végig vele egy ezüst színű gyertyán. Fogj egy kagylót, érintsd egy pillanatra a gyertya lángjába, és egy fahéj illatú égő füstölő fölött is húzd át. Ezután tedd le az asztalra, cseppents rá egy kevés vizet és szórd meg egy csipet tengeri sóval. Egy kis papírra írd rá a szerelmesek nevét, helyezd a kagyló alá és hagyd így egész éjszakára úgy, hogy a holdfény megvilágítsa a kagylót!

Újhold

Leginkább azoknak érdemes újholdkor szerelmi varázsláshoz folyamodni, akik szeretnék, ha végre felpezsdülne körülöttük az állóvíz. Segít beindítani az eseményeket, új mederbe terelni a dolog alakulását. Fontos tudni azonban, hogy ha a feleknek úgy a legjobb, akkor akár a szakítás folyamatát is meggyorsíthatja. Ha viszont érdemes folytatni a kapcsolatot, új távlatok nyílhatnak meg, és a szerelmesek közti kötelék szorosabbra fűzhető. Gyújts meg egy fekete gyertyát, s miközben ég, írd rá egy papírra, mi az, amin változtatni szeretnél szerelmi életedben. Ha kész vagy, a gyertya lángjában égesd el ezt a feljegyzést, közben pedig koncentrálj arra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy alakulnia kell. Bár ez a művelet egyszerű, semmiképpen se becsüld alá, mert az újhold nagyon erős energiákat képvisel!

Növekvő holdfázis

Amikor a Hold növekedni kezd, ezt a varázslatot érdemes mind a 15 napban elvégezned. Bevonzhatod vele mindazt, amit hiányolsz a párkapcsolatodból, illetve növelheted a valószínűségét annak, hogy megismerj valakit, aki megdobogtatja a szívedet. Minden nap éjfélkor gyújts meg 5 percre egy fehér színű gyertyát, s közben jelenítsd meg magad előtt mindazt, amire vágysz: több romantika, több odafigyelés, feltüzelt szenvedély, kedves szavak stb. Az első alkalommal készíts egy kis illatos zsákocskát is: fog egy rózsaszín vagy zöld textilzsákot, és helyezz bele 4 rózsaszirmot, szárított levendulát, egy kis darab rózsakvarcot és egy fehér színű madártollalt. Tartsd a gyertya szomszédságában ezt a kis csomagot, majd ha letelt a 15 nap, dobd folyó vízbe az illatos zsákocskát!

Fogyóhold

Ebben a holdfázisban száműzheted azokat a negatív tényezőket, amelyek akadályozzák a boldogságotokat - például a gyakori veszekedést, a hűtlenséget, az ingerültséget stb. Írd fel azt a gátat szabó tulajdonságot vagy eseményt, ami útját állja a harmóniának, és helyezd abba az üvegtálba, amibe vizet töltöttél, tengeri sót és zsályalevelet szórtál. 15 napon keresztül minden nap merj egy kevés vizet ebből a tálból és öntsd a mosogatóba, vagy ha teheted, akkor a kertbe! Annyi víz legyen a tálban, hogy a 15. napon kiürüljön!


Szeretnéd ismerni a napi Hold állást?

Akkor az ezoterikus kalendáriumra
van szükséged!

Mi van a mi ezoterikus naptárunkban?


Több mint 10 spirituális témakör!

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
–    Holdnaptár: pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2012-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
–   a 2011-es, 8 sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 3 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

vagy vedd át irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41


Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu
csak kalendárium tulajdonosoknak!

Tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2012-re és 2013-ra
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2012-re hangolva)

Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház