Melyik fogantatási naptárban bízz?

Szerző:
Forrás: Ezoterikus Kalendárium 2012

Címkék: 

Az asztrológia próbálkozásai annak érdekében, hogy meghatározza egy élet kezdetét, már igen régi. Biológiailag aligha lehetséges megmondani, hogy mely együttlétkor lehet valóban gyereket nemzeni, s az sem tisztázott, mikor jött létre a fogantatás.

Biológiai módszerek hiányában az asztrológusok különböző metódusokkal igyekeznek meghatározni az ideális időpontokat.

Az első és legfontosabb tény, amit tudnod kell: a fogantatási horoszkópok valamennyi típusa teljességgel biztonságos és alkalmazható valamennyi nő számára, illetve mindegyikre igaz, hogy a fogantatásra alkalmas időpontokat a születési adatok szerint határozzák meg az asztrológusok.

A fogantatás horoszkóp metódusai meghatározzák az ovuláció időpontját és a peteérést. Sokan ezt a módszert "természetes családtervezésnek" is nevezik. A horoszkóp tulajdonképpen a nőkben lezajló havi ciklusokon alapszik, mely rendelkezik terméketlen és termékeny napokkal. Ahhoz, hogy megtudd, mikor eshetsz a legnagyobb valószínűséggel teherbe, először is meg kell ismerned a menstruációs ciklusodat! Egyes napokon kizárt a teherbeesés, másokon valószínű, hogy megtörténik és megint másokon nem valószínű, de lehetséges.

Az ismertebb hőmérős és naptáros módszer mellett léteznek még más tudományos módszerek is a peteérés megállapítására.

Az egyik pl. a vagina természetes változásainak a vizsgálata, - mikor száraz és mikor nedves, vagyis kész(ebb) a befogadásra.

A Holdnaptár módszer már az egyiptomi fáraók idejére nyúlik vissza. Köztudott, hogy a Hold befolyással van a női testre, így nem csoda, hogy a gyógyászat és az asztrológia számos összefonódást mutatott eddig is a történelem folyamán. A Hold változása alapján igenis megmondható, hogy mikor termékeny egy nő. A Jónás módszer alapja a kutató által kidolgozott Holdnaptár, melyen pirossal vannak bejelölve azok a napok, mikor a legnagyobb az esélye a petekilökődésnek. Jónás doktor megpróbálta azt is megjósolni, hogy fiú, vagy lány lesz-e a gyermek, viszont fontos, hogy a saját ciklusunk a Jónás cikluséhoz hasonlóan alakuljon, ezért akár várni is érdemes, hogy létre jöjjön a teljes összhang!

Jónás doktor szerint, ha a fogantatásra váró nő Hold-fázisát figyelembe véve felállítják a fogantatás pillanatára a horoszkópot, a Hold jegybeli elhelyezkedése megadja a születendő gyermek nemét. Az értelmezés egyszerű: a pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nőies jelekben (Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak) álló Hold esetén inkább kislány lesz a születendő gyermek. Ezt a tézist a vizsgált nők 98%-ánál hitelt érdemlően bizonyították.

A „tranzit ritmusprogram” egy bizonyos időszakon belül lezajló tranzitaktivitást mutatja. Nagyon kevés asztrológus alkalmazza (hazánkban például még senkivel sem találkoztam, aki használta volna), illetve veszi figyelembe, hogy a Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó mozgása egymáshoz hogyan viszonyul, és mennyire intenzívek a hatások. Ez a típusú táblázat megmutatja, hogy asztrológiai szempontból az adott időintervallum aktív, dinamikus, vagy éppen nyugodt-e, - így meghatározva a fogantatás idejét.

A kínai fogantatási naptárt a XIII. században dolgozták ki és állítólag 99%-ban hatásosnak bizonyul. Az anya életkorának és a fogantatás havának megadásával meg lehet határozni a gyermek nemét.

A felsorolt módszerekben azonban közös, hogy a végeredmény, bár több mint bizonyítottan eredményes, viszont semmiképpen sem garantált!

Használhatod az általunk ajánlott fogantatási naptárakat,

melyeket Ezoterikus kalendáriumunkban találsz meg!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2012-ben
erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
–    Holdnaptár: pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2012-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
–   a 2011-es, 8 sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 3 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

vagy vedd át irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41


Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu
csak kalendárium tulajdonosoknak!

Tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2012-re és 2013-ra
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2012-re hangolva)

Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház