2014 legideálisabb napjai az esküvődhöz!

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

Asztrológusként és a numerológiában való jártasságom segítségével nagyon fontosnak tartom, hogy minden házasság előtt álló párnak segítséget nyújtsak abban, mikor a legideálisabb egy esküvőt megtartani, hogyan válasszuk ki a megfelelő dátumot, miért szabad vagy épp nem szabad egy adott napon egybekelni!

Íme néhány válasz, de emellett ne feledd, fontos, hogy a most következő adatok általános jellemzőket hordoznak, a Te és kedvesed születési dátumoház nem biztos, hogy tökéletesen illeszkednek!

Ha hozzám fordulsz segítségért, akkor asztrológusként olyan napok, dátumok után kutatok, melyek az örökkévalóságot, a békét, a kiegyensúlyozottságot hozzák meg házasságodba, jó fényszögekkel segítik az égiek a menyegzőt, és számmisztikailag is megtámogatott.

Mit veszek figyelembe? Mindig több módszert elemzek, átnézem a nyugati vagy a kínai asztrológiai konstellációkat, majd megkoronázom az egészet számmisztikai perspektívából. Ha két oldalról támogatott a házasság, akkor nem csak a legjobb dátumokkal segítem utatokat, hanem extra tanácsokkal is ellátlak benneteket, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben zajlódhasson.

Kérj szakértői  segítséget az esküvőd dátu- mának kiválasz-tásához!


» 06 70 311 61 25
» nora@ezoterikus.hu

A kínai asztrológiai tradíció egészen a bronz korig, a Shang dinasztiáig nyúlik vissza. Az ókori római asztrológusok, a XI. század zsidó misztikusai, a török szultán tanácsadói és a XVII. századi angol tanácsadók is mind szerencsés napokat választottak ki klienseik és családtagjaik, szeretteik számára, ha azok házasságra készültek. Nem meglepő, hogy a menyegzői dátumválasztásnak 2000 éves hagyománya van, ráadásul a tradíciók nagy része semmit sem változott az évek során. Segítségemmel bármely pár megtalálja a megfelelő időpontot a menyegzőhöz. A Merkúr és a Vénusz 2011-es nem túl ideális helyzeteiből adódó kellemetlen hatások sok kihívást hordoznak magukban, viszont asztrológus segítségével könnyen ki lehet ezeket küszöbölni.

Ne légy csalódott akkor sem, ha olyan napot választottál, mely épp a kellemetlen hatások uralma alatt áll. Kiküszöbölni ezeket nem lehet, de másikat, jobbat, eredményesebbet találni igen!
A hosszú távú boldogság és sikeres házasság érdekében érdemes olyan dátumot választani, mely a legideálisabb életetek összekötésére!

Kérd szakértő asztrológus segítségét! Hívj, kérj időpontot, hogy átbeszélhessük a lehetséges dátumokat, elkerülve egy hibás döntés meghozatalát!

Keresd Nórát: nora@ezoterikus.hu

Hogyan néz ki egy személyreszabott elemzés? A választott hónap napjaira részletesen lebontott excel táblázatot kapsz, pontos magyarázatokkal.Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház