Számmisztika - Melyek a legideálisabb napok az esküvődhöz?

Melyek a legideálisabb napok az esküvődhöz?

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: szammisztika.hu

Címkék: 

Asztrológusként és a numerológiában való jártasságom segítségével nagyon fontosnak tartom, hogy minden házasság előtt álló párnak segítséget nyújtsak abban, mikor a legideálisabb egy esküvőt megtartani, hogyan válasszuk ki a megfelelő dátumot, miért szabad vagy épp nem szabad egy adott napon egybekelni!

Íme néhány válasz, de emellett ne feledd, fontos, hogy a most következő adatok általános jellemzőket hordoznak, a Te és kedvesed születési dátumoház nem biztos, hogy tökéletesen illeszkednek!

Ha hozzám fordulsz segítségért, akkor asztrológusként olyan napok, dátumok után kutatok, melyek az örökkévalóságot, a békét, a kiegyensúlyozottságot hozzák meg házasságodba, jó fényszögekkel segítik az égiek a menyegzőt, és számmisztikailag is megtámogatott.


RENDELJ MOST ESÜVŐI DÁTUM NAPTÁRT! ITT!

Mit veszek figyelembe? Mindig több módszert elemzek, átnézem a nyugati vagy a kínai asztrológiai konstellációkat, majd megkoronázom az egészet számmisztikai perspektívából. Mindezt körülöleli a Hold járása! Ha három oldalról támogatott a házasság, akkor nem csak a legjobb dátumokkal segítem utatokat, hanem extra tanácsokkal is ellátlak benneteket, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben zajlódhasson.

Kérj szakértői  segítséget az esküvőd dátu- mának kiválasz-tásához!


» 06 70 311 61 25
» nora@ezoterikus.hu

A kínai asztrológiai tradíció egészen a bronz korig, a Shang dinasztiáig nyúlik vissza. Az ókori római asztrológusok, a XI. század zsidó misztikusai, a török szultán tanácsadói és a XVII. századi angol tanácsadók is mind szerencsés napokat választottak ki klienseik és családtagjaik, szeretteik számára, ha azok házasságra készültek. Nem meglepő, hogy a menyegzői dátumválasztásnak 2000 éves hagyománya van, ráadásul a tradíciók nagy része semmit sem változott az évek során. Segítségemmel bármely pár megtalálja a megfelelő időpontot a menyegzőhöz. Az idei, nem túl kellemes Szaturnuszi hatások számos kihívást hordoznak magukban, viszont asztrológus segítségével könnyen ki lehet ezeket küszöbölni.

Ne légy csalódott akkor sem, ha olyan napot választottál, mely épp a kellemetlen hatások uralma alatt áll. Kiküszöbölni ezeket nem lehet, de másikat, jobbat, eredményesebbet találni igen! Ebben segítek!
A hosszú távú boldogság és sikeres házasság érdekében érdemes olyan dátumot választani, mely a legideálisabb életetek összekötésére!Kérd szakértő asztrológus-számmisztikus segítségét! Hívj, kérj időpontot, hogy átbeszélhessük a lehetséges dátumokat, elkerülve egy hibás döntés meghozatalát! Keresd Nórát: 06 (70) 311 61 25

Hogyan néz ki egy személyreszabott elemzés? A választott hónap napjaira részletesen lebontott excel táblázatot kapsz, pontos magyarázatokkal.Témában megjelent publikációk

Mikor kérd meg a nő kezét? A számmisztika segít!

Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház