Számmisztika - Mik a legjellemzőbb álomszámok?

Mik a legjellemzőbb álomszámok?

Szerző:
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Mely számok jelennek meg leggyakrabban álmaidban? Tudd meg, mit üzennek számodra!

A számok az álomban gyakran nem közvetlenül jelennek meg. Néha az álomszereplők számában, a tárgyak mennyiségében vagy akár egy folyton ismétlődő cselekvés számában mutatkozik meg.

A több számból álló jelentések feltárásához először 0-tól 9-ig kell tisztázni az egyes számjegyekhez tartozó szimbólumrendszereket. Évszámoknál pl. a számok összegéből kivont eredmény jelentése a döntő.  Vegyük pl. az 1965 megjelenését az álmodban. Elemezheted az egyes számjegyeket külön-külön, vagy összeadhatod őket 1+9+6+5=21=2+1= 3. Ha egy több számjegyű számban többször ismétlődő jegyek vannak, akkor valószínű, hogy annak a számnak a kapott eredménytől függetlenül nagy jelentőséget kell tulajdonítani!

0 - A végtelenséget, időtlenséget és az abszolút függetlenséget szimbolizálja. Isten jelképe.

1 - Az egyediség, különlegesség, ego, vezető hajlam, eredetiség, a kezdet és a győzelem jelképe. Magasabb spirituális hatalmat is jelöl.

2 - A kiegyensúlyozottság, harmónia, egyenlőség, párkapcsolat, lélek szimbóluma. Kettősséget és dupla erőt is jelölhet. A duálpárok jelképe, mint a férfi-nő, yin és yang, anya-apa.

3 - Az életet, vitalitást, belső energiát, erőt, tökéletességet, képzeletet, kreativitást és önfelfedezést szimbolizálja. A múlt, jelen, jövő hármasával is kapcsolatban áll, akárcsak az apa, anya, gyermek trilógiájával is.

4 - A stabilitás, fizikai határok, erős szervezet, talpraesettség jelképe. A föld 4 égtájával is összefüggésben áll és a materializmusra is utal, hogy a dolgokat el kell végezni.

5 - A spontaneitást, kedves, megbocsátó természetet jelképezi. A változások hírvivője is egyben, kapcsolatot teremt az ég és a föld között.

6 - Az együttműködést, az egyensúlyt, az egységet, a házasságot, a tökéletességet, a családot és a szeretetet jelképezi. A mentális, emocionális és spirituális harmóniára is utal.

7 - A mentális tökéletesség, az egészség, a komplexitás, a zene és a magasabb rendű spiritualizmus jelképe. Különlegességre és eklektikusságra is utal.

8 - A hatalom, a siker, a karma, a materiális javak, a regeneráció és az egészség jelképe. Az álomban való megjelenése az intuíciókra utal.

9 - A produktivitásra, eredményességre utal. Újjászületés, inspiráció, reformáció, a világbéke helyreállítása-mind összefüggnek a 9-es szimbolikájával.

10 - A közelség utáni vágy, a kiváló képességek jelképe. A jogot és annak szigorú betartását is szimbolizálja.


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház