Számmisztika - Miért félnek az emberek a 666-os számtól?

Miért félnek az emberek a 666-os számtól?

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

Ha van szám, melyet érdemes elemezni numerológiai szempontból újra és újra, az a 666, vagyis az antikrisztus szimbóluma.

Sok értelmezése terjeng a világban, a legtöbb közülük bibliai eredetű. Ez az elemzés azonban a numerológián alapszik, s teljesen független a vallási behatásoktól.

A bibliai prófécia szerint az Antikrisztus jelölte meg a világ végét, akinek a száma a 666, míg a hindu hit szerint Kali Juga (a juga jelentése az idő fonala) jelölte meg a világ végét, mely a Mahábhárata háború előtt kezdődött meg Krisztus előtt 3100-ban. A Kali Juga elvileg azt jelenti, hogy vége lesz az igazságnak, a valóság eltemetkezik, a világ újraformálódik majd, - ekkor az emberek megtudják az igazságot az univerzumról, viszont képtelenek lesznek segíteni önmagukon.

A Mahábhárata háború a Kali Jugát jelképezi. A háború 18 napig tartott és hatalmas emberveszteséget hagyott maga után. A 18-as számot a numerológiában destruktívnak tartják. Ha a 666-ot összeadjuk, az eredmény 18 lesz, mely a pokol kezdete a Bibliában, - ördögi szám.
Emellett a 18-as szám a Mars száma, mely a háború képviselője.

A numerológiában a 18-as szám az önpusztítás száma, vagyis se nem ördög, se nem földön kívüli, hanem „egyszerűen” csak önmagunk. Az antikrisztus, vagy az ördög valójában nem egy bizonyos élőlény, sokkal inkább egy időintervallumra utaló kifejezés. Az antikrisztus periódus a Kali Juga végső stádiuma. Az emberiség rohan a végzete felé. Túlzott élelmiszerfogyasztás, édesvizek apasztása, hatalmas szeméttermelés…

A 18-s számhoz a Mars bolygó kapcsolódik, ahogy már említettem… Mars a háború planétája, állandó fegyverkezésre késztet mindenkit. Egy ilyen korszakot élünk most is… (Az itt megjelölt Mars korszaknak semmi köze az asztrológiai időszakokhoz!)

A 666 és a 18 szomorú időszakra utal, pusztításra és bánatra. Ezen időszakban terjednek elképesztő ütemben a szexuális betegségek, az emberiséget hatalmas veszteségek érik, a luxus és az eltúlzott életmódformák érdekében a lélek egy darabjának feladása jellemző az emberek nagy részére ebben a periódusban.

A Mars a háború bolygója, és a nagy rombolások ideje. A nagy klímaváltozások, a környezetszennyezés és a kisebb-nagyobb háborúk mind a 2011-re várható nagy destruktív időszak kezdetét jelölik. A Mars időszakában a szex, a luxus, a szórakozás elveszíti értékét a hatalom, az erő és a fegyverekkel szemben. Az egészség játssza majd a legfőbb szerepet, ezért bármit megtennének majd az emberek, főleg, hogy a betegségek elterjedésének gyakorlatilag nem lehet véget venni.Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház