Számmisztika - Mi lesz 2012 után? Tudd meg!

Mi lesz 2012 után? Tudd meg!

Szerző: Édesvíz
Forrás:

Címkék: 

2012 és az azután elkövetkező időszak sokakat érdeklő, fontos téma. Követhetjük a kollektív tudattalant a balsorsba és a mélabúba, vagy tekinthetünk az előttünk álló hatalmas és gyors változásra a lelki fejlődés és növekedés rendkívüli lehetőségeként.

Diana Cooper: 2012 és azután

(CD-melléklettel!)


2012 és az azután elkövetkező időszak sokakat érdeklő, fontos téma. Követhetjük a kollektív tudattalant a balsorsba és a mélabúba, vagy tekinthetünk az előttünk álló hatalmas és gyors változásra a lelki fejlődés és növekedés rendkívüli lehetőségeként. A 2012-ben beérkező spirituális energiák hatására a világ 2032-re egészen más hellyé válik, amint visszakapjuk az Arany Atlantiszról származó bölcsességet, és kezdetét veszi a valódi, új Aranykor.

A 2012 és azután című könyvben közölt információk lehetővé teszik, hogy megértsük a 2012-re vonatkozó ősi jóslatokat és az ezt következő húsz év során a világ minden táján végbemenő hihetetlen változásokat. Ismerteti a Földön található kozmikus kapukat, azok helyét és megnyílásának idejét, a kozmikus pillanatokat, és az ezek által felkínált lehetőségeket. Az angyali birodalmak és a felemelkedett mesterek segítségével Diana Cooper kontinensről kontinensre részletes előrejelzéseket ad a várható változásokról és eseményekről. 2032-re a világon mindenhol új aranyvárosok emelkednek majd, és mindenki az ötödik dimenzióban fog élni.

A könyvben és a hozzátartozó CD-n található angyali útmutatások, gyakorlatok, vizualizációk, gyógyítások és megerősítések segítenek felkészülni 2012-re, és az azután elkövetkező időszak során e hihetetlen átalakulásban betöltött szerepünkre.

Kiadó: Édesvíz


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház